(+46) 073 371 89 78

amandaphysique@gmail.com

Boka en kostnadsfri konsultation idag så sätter vi oss ner tillsammans och smider planer för hur jag ska hjälpa dig nå dina mål, vilka de än är! Om det är något jag kan här i livet så är det träning och nu vill jag hjälpa dig nå dit du vill. Kan låta klyschigt men det är sant. Jag älskar det jag gör och jag gör det med hela mitt hjärta.

Vill du boka Personlig träning direkt utan enbart konsultation så går det lika bra också! Konsultation ingår självklart ändå!

På plats eller online?

Det som passar dig bäst!


Vill du träna på plats med mig som pt så finns jag både i LiljeholmenGymmet Stockholm i Liljeholmen och i SundbybergGymmet Sundbyberg - båda delar av Gymmet Sverige.

Gymmet Sverige har stora fantastiska gym med allt du kan tänka dig från lyftarplattformer till crossfitdel till konditionsmaskiner till andra maskiner, i oändlighet. En gigantiskt lekplats för vuxna helt enkelt!

Medlemskap på gymmet behövs inte för att boka in Pt med mig.

För upplägg med online coaching tränar du där du själv håller till. Tillgänglighet till ett gym är bra men inte ett måste. Lättast är att du kontaktar mig så ser vi vad vi kan göra! Sms:a eller maila så svarar jag så snart jag kan!

Vad kostar det?

Priser och paket hittar du också på bokningssidan (ca. pris pt-timme: 800kr eller 7000kr/10h).

Hur bokar jag?

För pt på plats görs bokning via Bokadirekt. Där kan du välja vilken plats du vill boka på - Liljeholmen eller Sundbyberg. Hittar du ingen ledig tid som passar så kontakta via sms eller mail så hittar vi en lösning!

Medlemskap på gymmet behövs inte för att boka in Pt med mig.

För upplägg med online coaching är det lättast att du kontaktar mig direkt! Sms:a eller maila så svarar jag så snart jag kan!

Alla som tränat och tränar med mig vet att jag starkt jobbar för att du ska få ut så mycket av din tid med mig som möjligt, och att det ska vara kul på vägen!

Nu kör vi!!💃💃