(+46) 073 371 89 78

amandaphysique@gmail.com

Mitt namn är Amanda Frändén och jag är utbildad personlig tränare sedan länge. De senaste 7 åren har jag tränat Crossfit (d.v.s. funktionell träning) och tyngdlyftning på hög nivå och har under tiden även hållit klasser, coachat och programmerat från och till.

Jag har också tävlat en hel del inom Crossfit och samlat mycket erfarenhet som kan hjälpa både dig med erfarenhet av träning och dig som precis vill börja.  

Alla som tränat och tränar med mig vet att jag starkt jobbar för att du ska få ut så mycket av din tid med mig som möjligt, och att det ska vara kul på vägen!

Jag har satsat och tävlat och lagt hela min själ i träning och det har varit en fantastisk resa på många sätt, men var sak har sin tid här i livet. Nu vill jag använda alla mina kunskaper och erfarenheter för att sprida träningspepp och träningsglädje vidare! 

 

Många har frågat ”varför slutade du tävla i Crossfit?”

Jag kom till en punkt där jag bara kände att... jag vill inte längre. Jag spenderade i 6-7 år heeela mina dagar med att antingen träna, tävla eller jobba med crossfit. 8 h på boxen, 6 dagar i veckan. Jag fick helt enkelt nog.

Det är verkligen ett heltidsjobb att tävla i Crossfit (cred till alla er som gör det) på den nivån jag tävlade och för att lyckas så måste man verkligen verkligen brinna för det. Och i slutet kände jag inte att jag gjorde det. Inte tillräckligt. Ibland tänker jag att jag nog brände ut mig själv. Det är ju så när man är en ”allt eller inget” person.

Från första gången jag tränade Crossfit bestämde jag mig för att jag ska bli så bra jag kan på det här. Jag ska upp i toppen. Det här är vad jag vill göra.

Och jag la HELA min SJÄL på att ge mig fan på att göra det! Jag tackade ja till nästan alla tävlingar jag blev inbjuden till och under en period var jag borta på nån tävling nånstans i Europa nästan varje helg...

Mycket tid borta från mina barn. Många kvällar i boxen. Alltid stress över att jag tränade för lite. Missade nått moment. Inte fick in alla  löparpass, simning, tyngdlyftning, gymnastik, you name it. Och när jag väl inte tränade fick jag ångest över det. Semester? 5 dagar utan träning? Panik! (Nej jag var/är inte helt normal...).

Tillslut kände jag att det tog mer glädje och energi än vad det gav. Och jag kände mig stressad och frånvarande och inte den mamma jag ville vara.
Att ha två små barn, ensam, och samtidigt försöka leva som elitatlet med perfekt sömn, kost, träning och allt därtill, det va inte helt optimalt och jag tror det tog mer på mig och mitt mående än jag förstod då. När jag va mitt uppe i det och körde på som x2000🚆

Jag slutade tävla för snart två år sen och har inte ångrat det beslutet en sekund.

Men, att ha fått resa och tävla och se så många nya platser och människor och allt därtill har varit MAGISKT och det är sjukt att se hur långt man kan nå om man bara ger sig fan på det!

Men var sak har sin tid och plats här i livet, som sagt. Just nu vill jag dela med mig ännu mer än jag kunnat tidigare och tänker satsa fullt ut på det!

Välkommen att höra av dig så smider vi spännande planer!